Kalender
Kalender
No events to display.
Overig nieuws
Print

OPENING "Wiekslag" en WiekWijs"

Wat hebben we het fantastisch gehad in een gebouw dat meer dan 100 jaar voor onderdak heeft gezorgd. We hebben jaren met veel plezier gewerkt, gespeeld en lesgegeven in de school. Maar ook de Wiekslag en WiekWijs moeten mee met de tijd en hebben gekozen voor een nieuw onderdak. Voordat we begonnen met de grote verhuizing hebben we samen met alle kinderen een LSD (Laatste schooldag) gehad om samen afscheid te nemen van het gebouw. Het was een tijd om nooit meer te vergeten. We hebben samen veel leuke dingen gedaan met als hoogte punt samen slapen op school. 
's Avonds mocht iedereen die wou nog even in het oude gebouw om afscheid  te nemen en herinneringen ophalen. Vele mensen zijn er geweest, van jong tot oud. Mooi om de prachtige verhalen te horen over wat ze mee hebben gemaakt op "De Wiekslag". 
Toen begon de grote verhuizing! Wat ons, team, erg goed deed dat er ouders waren die ons hielpen om alles te verhuizen, verkopen, stellingen te maken, schoonmaken, eten maken, enz. enz. Zonder jullie was het ons niet gelukt om zo ver te komen, zodat we met de leerlingen kunnen beginnen in deze mooie nieuwe school en kinderopvang. Daarvoor heel erg bedankt!!
Maandag 27 januari gaan we kort een gezellige opening doen van de nieuwe school en kinderopvang. Om half negen nemen we symbolisch afscheid van de oude school en lopen samen met de leerlingen naar de nieuwe school. Binnen proosten we op veel plezier, leren en gezelligheid in de nieuwe school en kinderopvang. Bij deze opening zijn jullie als ouders ook uitgenodigd. 

Team "Wiekslag" en "WiekWijs". 

PS. De foto's van de LSD en afscheid van het gebouw staan op de site. 

Media
  • IMG-20200125-WA0003