No events to display.

Peuteropvang 2 - 4 jaar

Wij bieden peuteropvang aan op maandag- dinsdag- woensdag- en donderdagmorgen van 8.30 uur tot 11.00 uur. Er is een inloop van 8.30 uur tot 8.45 uur.

De ochtendindeling gaat vaak op de volgende manier:

-         Afscheid nemen                         - Fruit eten en drinken

-         Spelen                                            -  Wc en verschonen

-         Opruimen                                 - Liedjes zingen

-         Kring                                              - Buiten spelen / gymmen

-         Activiteit                                         - Naar huis

De peuteropvang bevindt zich in dezelfde groep als de kinderopvang. Dit betekent dat ook de jongere kinderen worden betrokken bij de peuteropvang voor zover het mogelijk is.

Er wordt gewerkt met het Uk en Puk programma. We werken aan de hand van thema’s.

Een thema duurt 6 weken.Door de uitdagende en speelse activiteiten stimuleren we de verschillende ontwikkelingsgebieden van de kinderen. Tevens is er voldoende gelegenheid om vrij te spelen.

Groepsnieuws