Kalender
Kalender
No events to display.
Overig nieuws
Print

activiteiten gr. 7/8

Wat hebben we een activiteiten gehad de afgelopen tijd. Groep 8 heeft een theoretische- en praktisch verkeersexamen gedaan. Samen met groep 7 hebben ze een hele leuke dramaworkshop gehad. 

De les paste precies bij ons. De technieken kunnen we straks weer goed gebruiken in onze eigen musical. We hebben geleerd hoe je met je lichaamshouding een personage kunt uitbeelden, zonder dat je er wat bij verteld. Dat deden ze heel goed. Allemaal natuurtalentjes.
 
We zijn ook in de week van de techniek naar een bedrijf geweest waar veel techniek wordt gebruikt. We zijn bij 'Masévon' goed ontvangen. In kleine groepjes zijn we het hele bedrijf door geweest, van ontwerpen, programmeren tot aan het versturen van de bestelling. We waren prettig verrast toen we het bedrijf doorliepen. Ook mochten we zelf nog even 'technisch' bezig. Elk kind heeft een waaiertje gemaakt dat werkt op zon-energie. 
Op sportief gebied zijn de kinderen ook goed bezig geweest. Eerst mochten de jongens het voetbalveld op en een paar weken later ook de meisjes.

Beide teams hebben helaas niet de volgende ronde gehaald, maar wel goed gespeeld. De jongens wonnen meteen de eerste wedstrijd, daarna nog een keer gelijk, maar de rest verloren. Bij de meisjes was het nog extra spannend. In de poule hadden alle teams evenveel punten. Dus werd er uiteindelijk gekeken naar doelsaldo en ons team had helaas te weinig gescoord. Dan maar gelijk aan de patat.
De foto's die gemaakt zijn van deze activiteiten staan op de site. De activiteiten van deze groep zijn nog niet afgelopen, want deze week nog de meester- en juffendag, volgende week de eindcito en Pasen. Na de meivakantie gaan we gewoon weer door..........................